Pages

Wednesday, September 22, 2010

Lori willy???!

Nak citer sket nieyh,ari nie,time aku nak balik sekolah (dlm kol 7 la gitu),aku ternampak something pelik......biasa la,bumi Sabak Bernam nie la segala bende pelik berlaku.....klau jalan yang nak gi ke taman pertama & taman serendah dari traffic light tue,klau korang bertuah la dpt lihat semuanye,korang leyh jumpa lembu,kambing,ayam,itik,tikus,anjing,helang,kucing,burung kenyalang,tupai,rusa,ular,burung hantu,keluang,kelawar..........bukan nak tipu but that's Sabak Bernam now........

Back to the main story,nak tau ape yang aku nampak?nieyh ha:

Gambar ape?nieyh gambar lori 1 tan tengah wat willy! x percaya?tengok betol2.......well,that is one of the weird things occur in Sabak Bernam.

Gambar yang laen:
Leyh nampak ngan jelas kan?

Penerangan:Lori tue tengah bawak lebihan batu-batu yang pecah time pembinaan bangunan baru kat pekan sabak nieyh.Pastu gerabak dye dah ke belakang siket (leyh tengok kat gambar pertama).Dah tue dye angkat plak gerabak tue,mane x terwilly lori tue.....

Gambar explanation:
Agaknyer lepas nie ape ye yang berlaku kat bumi sabak bernam nieyh???
Nenek style James Bond???   (0_0")

2 comments:

afiefah hooplaa said...

willlyyyy!!!!!!
haha lori nh ble ko amek gmbanye???

kuro96inlaila said...

hahaha,hari yang same aku post bnde nieyh,ari rabu......
aku pown terkejut tengok lori leyh willy.....