Pages

Wednesday, November 17, 2010

Operation Sfyd:Last Phase

Semalam,ari last sekolah,sekolah sye ade buat hari quality,dimana segala pencapaian pelajar2nya akan diawardkan!

Last phase ini akan melihat sejauh mana sye mencapai matlamat yang sye tetapkan.........
Hmm,

Matlamat no.1:Memastikan markah gred A lebih dari lima subjek.
                       Matlamat ni tercapai,sye dapat 6A2B,huhu,seronoknya!

Matlamat no.2:Memastikan tempat keseluruhan markah test akhir tahun 2010 tingkatan 2 lebih tinggi dari tempat keenam,
hmm,matlamat ni x tercapai la......sye dapat no 7,tapi sye dapat 2 anugerah lain!

Matlamat no.3:Memastikan orang "tu (1)" berada di bawah aku!
                       Yup!Orang "tu (1)" memang berada di bawah aku!(kedudukan keseluruhan)

Matlamat no.4:Memastikan orang "tu (2)" tidak menduduki tempat pertama
                        Ya!Dia (orang "tu (2)")masih tak dapat menduduki tempat pertama!

Matlamat no.5:Membuktikan bahawa hobi aku tidak menghalang pelajaran aku.
                      HAHAHA!kimia tak menghalang pelajaran aku!Still boleh grab 6A2B!

Matlamat no.6:Memastikan bahawa kebahagiaan jatuh ke tangan ibu-bapa ku.......
                       And........jelas terpampang di wajah mereka pabila aku menyatakan kejayaanku ini!

Hmm,saingan makin sengit sampai aku tak boleh dapat kekalkan tempat ke-6 tue.......hish!
Geramnya!
Tapi,disebalik sesuatu yang terjadi ada hikmahnya,sedang aku terlepas tempat ke-6 tue,aku dapat 2 lagi anugerah lain:Anugerah My Excellent Potential tempat ke-5 dan Tokoh Pelajar Lelaki Sesi Petang!
Tak sangka la boleh dapat anugerah ni.......da ar aku ni kaki penjenayah kat sekolah merancang macam-macam plan jahat,leyh plak dapat tokoh.......sah-sah cikgu tak tahu nieyh!
Perfect plan!HAHAHA!

Jadi keseluruhannya matlamat operation sfyd ni tercapai la.............
Senang hati!

Math plak,da boleh dapat B da..........
Dulu awal tahun susah sikit..........
dapat D.......
Haha,terkezut cikgu math tue!

                                   Sye ngan tokoh pelajar perempuan sesi petang,kawan sye juga tue!


                                           Sye,dan zalila

So,berakhirlah sesi persekolahan 2010!
Tahun depan sesi pagi........
Risau plak!
haha!

Salam!

2 comments:

natashaafiqah said...

menarik jugak ye usof.....semoga cita2 ko tercapai!!!:D

kuro96inlaila said...

terima kasih tasha!

(^_^)